ORICE ARMATURA GENEREAZA PROFIT

CONDUCETI CU MAPS:
Image

Despre Euro Valves

Creșterea costurilor de energie și a normelor de mediu mai stricte incurajeaza aproape fiecare companie, pentru a reduce consumul de energie și de a folosi energia mai eficient. Astfel, ne-ar dori să ajute toti clientii nostri.

După înființarea sa, ENERGIE Technoplus se ocupa in principal cu lucrari profesionale și audituri energetice. Am analizat din punct de vedere energetic peste 150 de fabrici, centrale termice si electrice. In ultimii ani ne-am dezvoltat două produse ale noastre, sistemul de control al nivelului apei din cazan EWLER-SB și izolația detașabila ETP pentru armaturi, schimbatoare de caldura, vase de fierbere, autoclave, coloane de distilare, cazane si cuptoare, masini de turnare a plasticului prin injectie, extrudere.
Compania noastra a dezvoltat jachete de izolare pentru izolarea robinetilor de abur interior si exterior, robinetilor de apă caldă și de elemente de mașini de formă personalizate și dimensiuni speciale.

Izolatorii ETP poate fi utilizat cu eficiență foarte bună între -40 și + 600 °C.
ETP 150 tip de produs poate fi folosit pentru fitinguri de apa calda pana la max. 130 °C temperatura ambiantă

ETP 600 este produsul ideal în 130-600 °C, interval de temperatură.

Ambele tipuri de produse rezista bine impactul de mediu, radiațiile UV, ploaie, etc., prin urmare, ele sunt, de asemenea, sugerate pentru aplicații în aer liber. În funcție de temperatura perioada de recuperare a investitiei este intre 0,5-1 ani, în caz de funcționare continuă.
Image

SIGURANȚĂ ÎN MUNCĂ

Jachetarea diminuează riscurile de accidentare. Elementele foarte fierbinți sau foarte reci nu mai creează pericol de atingere. Manșoanele impiedică improșcarea in plan transversal în cazul unei defecțiuni la garnituri.
Image

PRODUSE DE CALITATE

Toate produsele sunt verificate atent, atât de-a lungul procesului de producție, cât si la instalare, astfel încât acestea sa corespundă cu măsurătorile inițiale si să asigure gradul de izolare propus.
Image

Livrare rapidă

Realizarea întregului proiect, de la măsuratori, proiectare, producție, montaj și asigurarea garanției pe termen îndelungat.
Image

Ce facem ?

Audituri ale instalațiilor industriale ce lucreaza la temperaturi foarte înalte sau foarte scăzute.
Image

Cum facem ?

Facem măsurători în teren ale elementelor ce necesită izolare, astfel încât beneficiarul sa obțină pierderi de căldură mai mici și eficientă energetică cât mai mare.
Image

Ce obținem ?

Instalații bine izolate termic, eficiente si diminuarea riscurilor de accidentare prin erori de operare.

Echipa noastra

SC EURO VALVES DISTRIBUTION SRL este o companie care comercializeaza armaturi industriale, produse din inox si tot ce inseamna accesorii pentru acestea.
SC EURO VALVES DISTRIBUTION SRL reprezinta in Romania producatorul de jachete de izolare ETP – ENERGY TECHNOPLUS din Ungaria. Fabrica are o capacitate de productie foarte mare pe an.
Image

CATALIN

Administrator
Image

ANDREI

Director
Image

MARI

Secretariat
Image

SORIN

Instalator
©2021 Euro Valves SRL - Toate drepturile rezervate. Dezvoltat de Prompt Systems