Despre noi

SC EURO VALVES DISTRIBUTION SRL este o companie care comercializeaza armaturi industriale, produse din inox si tot ce inseamna accesorii pentru acestea.

SC EURO VALVES DISTRIBUTION SRL reprezinta in Romania producatorul de jachete de izolare ETP – ENERGY TECHNOPLUS din Ungaria. Fabrica are o capacitate de productie foarte mare pe an.

Creșterea costurilor de energie și a normelor de mediu mai stricte incurajeaza aproape fiecare companie, pentru a reduce consumul de energie și de a folosi energia mai eficient.

Astfel, ne-ar dori să ajute toti clientii nostri.
După înființarea sa, ENERGIE Technoplus se ocupa in principal cu lucrari profesionale și audituri energetice. Am analizat dpdv energetic peste 150 de fabrici, centrale termice si electrice. In ultimii ani ne-am dezvoltat două produse noastre, sistemul de control al nivelului apei din cazan EWLER-SB și izolația detașabil ETP pentru armaturi, schimbatoare de caldura, vase de fierbere, autoclave, coloane de distilare, cazane si cuptoare, masini de turnare a plasticului prin injectie, extrudere.
Compania noastra a dezvoltat jachete de izolare pentru izolarea robinetilor de abur interior si exterior, robinetilor de apă caldă și de elemente de mașini de formă personalizate și dimensiuni speciale.
Izolatorii ETP poate fi utilizat cu eficiență foarte bună între -40 și + 600 ° C.
ETP 150 tip de produs poate fi folosit pentru fitinguri de apa calda pana la max. 130 ° C temperatura ambiantă
Temperatura. ETP 600 este produsul ideal în 130-600 ° intervalul de temperatură C.
Ambele tipuri de produse rezista bine impactul de mediu, radiațiile UV, ploaie, etc., prin urmare, ele sunt, de asemenea, sugerate pentru aplicații în aer liber. În funcție de temperatura perioada de recuperare a investitiei este intre 0,5-1 ani, în caz de funcționare continuă.